Logo

Pæreis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Pærer (store faste)
1 dl Calvados 
2 tsk Sukker
4 Æg  
4 tsk Flormelis 
½ l. Piskefløde 
8 Hugget sukker
 
Pærerne skrælles, skæres i små firkanter og koges forsigtigt i calvados'en, hvor sukkeret er tilsat.
Æggeblommerne piskes hvide og skummende med flormelisen, og piskefløden piskes til skum.
Æggeblommerne og flødeskummet blandes, og pærestykkerne blandes forsigtigt i. Fryses i en form.
Ved servering pyntes isen med hugget sukker, der har trukket i calvados.
Sukkeret antændes ved serveringen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her