Logo

Kæmperejer i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12-16 kæmperejer
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
1 frisk rød chili
1 spsk olivenolie
1 lime
salt
peber

Fjern evt. hovederne og pil skallerne af rejerne, men lad de yderste halespidser sidde.
Svits hakket hvidløg, ingefær og chili i olie et par min.
Tilsæt rejerne og lad dem stege under omrøring ca. 5 min.
Pres limesaft over, tilsæt salt og peber og servér straks med kogte ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her