Logo

Vaniljeis - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sødt til dessert - Til 20 portioner (kugler)

Sødt til dessert - Til 20 portioner (kugler)

 

1 vaniljestang

½ dl mælk

2 pasteuriserede æg

2 pasteuriserede æggeblommer

50 g sødemiddel Atwell

4 dl piskefløde

*

A. Halver vaniljestangen på langs og skrab kornene ud.

Kom stangen og kornene i mælken og kog den op.

Lad den køle af i ca. 10 min., og fjern så stangen.

 

B. Pisk æg, æggeblommer, sødemiddel og vaniljemælken cremet over vandbad.

Tag massen fra varmen, så snart den begynder at blive tyk, og lad den køle af.

Pisk fløden stiv, vend den i og frys massen i mindst 4 timer.

 

Tips: Isvariationer med frugt. I stedet for mælk kan man bruge 150 g frugtpuré af jordbær, abrikos, hindbær eller blåbær.

 

Per Portion (1 Kugle) 379/91 kJ/kcal. 2 g protein. 7 g fedt. 5 g kulhydrat. 0 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.074 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her