Logo

Groft rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl tykmælk
50 g gær
1 tsk salt
7 dl groft rugmel
1 dl hvedeklid
ca. 4 dl hvedemel

Varm tykmælken til knap 37º og rør gæret ud i lidt af den.
Tilsæt resten samt de forskellige melsorter.
Lad dejen hæve i ca. 30 min. i skålen.
Hæld dejen ud på bagebordet og ælt den smidig.
Del den og rul den ud til to runde plader.
Prikkes med en gaffel og hæver på en bageplade dækket med bagepapir.
Pensles med vand.
Bages midt i ovnen ved 200º ca. 25 min.
Pakkes ind i et viskestykke og afkøles på en bagerist.
Skæres ud som en lagkage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her