Logo

Yoghurtfromage med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl yoghurt naturel
4 spsk appelsinsaft
1 dl flormelis
2 dl piskefløde
4 blade husblas
2 pk.frosne jordbær
sukker

Rør yoghurt med appelsinsaft og flormelis. Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 min. og pisk fløden stiv imens. Tryk vandet af husblasen, smelt den over vandbad i en gryde og rør den i yoghurten. Lad yoghurten afkøle, vend flødeskummet i og hæld blandingen i en skål. Fromagen stilles køligt, mens den stivner. Optø jordbærrene delvist og purér halvdelen til sauce. Smag til med sukker. Pynt fromagen med de resterende bær og server den med jordbærsaucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.184 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her