Logo

Grillet ananas med kanel og cognac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ananas
flormelis
kanel
cognac

Skræl ananasen og skær den i skiver. Fjern evt. stokken.
Læg hver skive på et kraftigt stykke alufolie, der er stort nok til at nå op omkring ananasskiven.

Drys skiverne med flormelis og lidt kanel og fold folien op omkring dem. Grill skiverne ca. 10 min og servér dem med flødeskum, cremefraiche eller nougat-is til.
Tips: Ananasskiverne serveres flamberede med cognac.

Det er dessert

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.663 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her