Logo

Varm ”Bananasplit”

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 bananer
1,5 dl lys sirup
1,5 dl vand
4 spsk kakao
2,5 dl piskefløde
½ l vaniljeis

Pynt:  jordbær/hindbær/citronmelisseblade/mynteblade

Gør pynten klar, pisk fløden til skum og læg det hele klart i serveringsskåle.
Pisk sirup, vand og kakao sammen i wokpanden og lad det hele koge op ved høj varme.
Skær hver banan i fire dele ved at flække den og skære den over på midten.
Læg bananstykkerne i saucen og varm dem igennem, dæmp varmen imens.
Løft de varme bananstykker op på et fad og hæld den varme sauce over.
Server med vaniljeis og lad alle selv samle deres varme ”bananasplit” af bananer, vaniljeis, sovs, flødeskum og pynt. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her