Logo

Lammefars - lammefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hakket lammekød
1 lille æg
et par spsk vand eller bouillon
salt. peber
1 spsk rasp eller hvedemel
1 lille revet løg
1 lille fed hvidløg, måske
 
Rør først salt og peber i kødet, herefter æg, vædske og rasp, og endelig det revne løg.
Farsen har godt af at hvile en times tid koldt og tildækket.
Lad krydderierne i øvrigt bestemme nationaliteten.
Lammesmagen kan ændres til almindelig popularitet med halvt oksekød. Steg i halvt smør halvt olie først ved god varme, så ved jævn til lav, frikadeller skal være gennemstegte.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her