Logo

Ella's hornfiskeroulader med sort citronsmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(2 personer)
 
2 små hornfisk
1 bundt grofthakket persille Hvedemel
Salt, peber
Smør
Saft af en halv citron
4 trætandstikkere
 
1. Rens fiskene, fjern benene og del dem i fire filetter.
Salt og pebr begge sider af fileterne.
Fordel persillen på kødsiden af hornfiskefileterne.
Rul fileterne fast om persillen og hold dem sammen med en trætandstik.
 
2. Vend rouladerne i hvedemel og steg dem gyldne på alle sider i brunet smør.
De skal vendes og drejes hele tiden, så det er en fordel med få på panden ad gangen.
Hvis der skal steges et større antal roula­der, anbringes de i et ovnfast fad efter­hånden som de er færdige og får så til sidst fem minutter i en godt varm ovn.
 
3. Hæld citronsaft i det "sorte" stegesmør og kog igennem.
Server nykogte kartofler og små, smør­kogte grønærter til.
Sådan en ret smager simpelthen af dansk sommer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her