Logo

Pastasalat med bacontern

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg pastaskruer
600 g bacon i tern
1 l. cremefraiche
2-3 glas champignon
2 agurker
2 dåser majs
evt. cocktailpølser

Skruerne koges.
Baconen steges lige som champignonerne, agurkerne skæres i tern.
Når alt er kølet af, blander man det hele sammen i en stor skål og hælder cremefraichen i og blander det sammen.
I cremefraichen bruges lidt hvidløg, men man kan jo selv bestemme hvad man vil komme i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her