Logo

Neser Gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 poser kogeris i poser
1 glas bambusskud (ca. 200-250 g)
500 g skært svinekød el. kalkun
1-2 pk bacon i tern
200 g friske champignon el. 1 glas
100-200 g ærter
100-200 g majs
Paprika, chili, salt og peber
Stegemargarine


Brun kød og bacon på en pande, krydr det godt med paprika, chili, salt og peber. Kog de 2 kogeposer med ris efter anvisningen på pakken.
Efter kødet er brunet, lægges det til side.
Champignon og bambusskud svitses let på panden, derefter tilsættes enten frosne eller friske ærter/majs samt ris fra de 2 kogeposer og varmes godt.
Når blandingen er varmet op, tilsættes kødet og derefter serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 947 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her