Logo

Lammegryde med rosenkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lammekød i strimler
10 g smør
3 spsk hvedemel
2 ½ dl hvidvin eller bouillon
2 kviste timian (evt. tørret)
1 laurbærblad
2-3 fed hvidløg
2 dl vand
2 løg
3 gulerødder
400 g rosenkål
1 pastinak
chili

Smørret varmes op i en gryde og kødet vendes deri.
Hvedemel drysses over og det svitses et par min. til kødet har skiftet farve.
Hvidvin eller bouillon og vand tilsættes sammen med hakket hvidløg og krydderurter.

Retten simrer under låg til kødet er mørt ca. 45 min.

Løgene skæres i tynde skiver og pastinak i strimler.
Rosenkålene gøres i stand.
Grøntsagerne tilsættes retten og det hele koger ca. 15 min. mere.

Smag til med lidt chili, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her