Logo

Marineret culotte Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 culotte, ca 1 ½ kg

2 pærer

2 appelsiner

2 dl æblejuice

2 løg

1 tsk koriander

1 spsk karry

salt og peber

 

Pres de to appelsiner og bland saften med æblejuice og krydderier.

Snit løgene fint pg kom dem ned· i marinaden.

Marinaden hældes derefter over culotten, som skal stå og trække i et par timer. Skær pærerne i både og læg dem rundt om culotten i et ildfast fad.

Steg den i ovnen ved 180°C i ca. 45 min.

Server culotten med bagte kartofler, salat og kogte grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her