1000 g ål
750 g kuller
150 g rasp
1 levende hummer med rogn, den skal veje omtrent 600 g
salt og friskmalet peber
Fiskefilet'erne skæres fra benene, og de to sorter hakkes hver for sig og blandes.
Det hele hakkes så på ny.
Kom raspen i, hak det endnu et stykke tid, salt det, kom peber i og ælt det godt.
Lad hummeren koge i ti minutter i kryddersuppen, og lad den blive kold i suppen.
Rognen fjernes fra hummeren og blandes, efter at den er presset gennem purésigten, i det hakkede fiskekød.
Hummerkødet skæres ud i terninger.
Tag to oksetarme, fyld dem afvekslende med fiskefarsen og med hummerterningerne og bind dem til og kog pølserne 25 minutter i hummersuppen.
Lad pølserne kølne i suppen.
I stedet for hummerkød kan man anvende rejehaler.
På samme måde kan man lave små fiskepølser, som kan spises varme med eller uden garniture.