Logo

Brombær med hvid chokoladefromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g brombær
2 spsk sukker
1 spsk citronsaft

Fromage:
3 blade husblas
4 æg
50 g flormelis
100 g revet hvid chokolade
75 g usaltet smør
2 ½ dl piskefløde

Bland de rensede og skyllede bær med sukker og citronsaft og sæt det til side.
Læg husblasen i koldt vand. Pisk æggeblommer og flormelis godt sammen i en skål over vandbad, til massen er cremet og tyk og tilsæt smøren. Tag skålen fra varmen og pisk den hvide chokolade i sammen med den opblødte husblas, som er knuget fri for vand. Lad det svale af.
Pisk æggehviderne stive og pisk fløden til skum. Fold æggehvider og flødeskum i chokoladeblandingen.
Kom skriftevis bær og chokoladefromage i 6 portionsglas. Gem lidt bær til pynt. Sæt fromagen koldt, til den skal serveres, pyntet med bær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her