Logo

Brieost med tyttebær i filodej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne dessert er let at lave og ser flot ud. Perfekt dessert, hvis dine gæster kan lide ost. Velbekomme.


250 g brieost
150 g tyttebærsyltetøj
4-8 skiver optøet fillodej afhængig af størrelsen
Purløg

*
 
Skær den optøede filloldej i firkanter, ca. 15 x 15 cm.
Blanchér purløget et par sekunder og lad dem dryppe godt af.
Læg et stykke brieost på hver dejfirkant og kom 1 ts. tyttebærsyltetøj ovenpå.
De 4 dejhjørner lukkes over ost/syltetøj som en pengepose og bindes med en stængel purløg.
Ostepakkerne sættes på en bageplade beklædt med bagepapir og derefter i køleskabet.
De kan laves flere timer i forvejen.
Ovnen varmes op til 200ºC og ostepakkerne bages i ca. 4 min.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her