Logo

Oksebøffer med wasabimayonnaise og grillede rødbeder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksebøffer med wasabimayonnaise og grillede rødbeder

1 kg oksekød, mørbrad eller filet

evt. kød snor

salt og peber

Grillede rødbeder:

2-4 små rødbeder

2 løg (evt. 1 rødløg og 1 alm. løg)

100 g fetaost, Løgismose med fåremælk

1 bundt purløg

1 spsk eddike

3 spsk olivenolie

1 fed fintrevet hvidløg

salt og peber

Wasabimayonnaise:

1 dl god mayonnaise

1 spsk. wasabi (japansk peberrodscreme) eller almin­delig peberrod

Tilbehør: et sprødt flute, evt. kogte kartofler og citronbåde

 

Snør oksekødet med kødsnor, hvis det grilles som helt stykke.

Grill det som helt stykke i kuglegrill, eller skær det i bøffer til alm. grill.

Krydr med salt og peber.

Skræl rødbederne, og kog dem 10- 15 minutter.

Skær løgene i både.

Skær rødbederne i skiver, og grill begge grønsager, pensl med olie undervejs.

Kom løg og rødbede over på et fad, og smuldr feta­osten på.

Hak purløg, og drys det på.

Rør eddike, olivenolie, presset eller finthakket hvid­løg, salt og peber sammen.

Dryp dressingen over grønsagerne.

Rør mayonnaisen sammen med wasabi.

Server kødet med grillede grønsager, wasabimayon­naise og flute.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 7.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her