Logo

Saltindbagt makrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk makrel renses for div. indmad.

   
Hoved og haleparti skal forblive på.
I en bradepande/ovnfast fad dækkes bunden med salt.
Makrellen lukkes godt til, lægges oven på saltet og dækkes herefter HELT med salt.
Sættes i ovnen ved 220ºC i 25-30 minutter. Saltet bliver helt hårdt
efter denne tur i ovnen, og skallen skal bare slås i stykker og makrellen
tages ud og evt. parteres inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her