Logo

Baconbøffer med grønsagsmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En klassisk bøf med bacon, der er enkel og hurtig at lave. Her har retten grøntsagsmos som tilbehør.

 

500 g hakket oksekød
6 skiver bacon

Grønsagsmos:
600 g kartofler
250 g gulerødder
250 g pastinak eller persillerod
25 g smør

Form kødet til 6 aflange bøffer og vikl en skive bacon om hver bøf.
Læg bøfferne på en varm pande med baconsammenføjningen nedad og drys med lidt salt og peber.
Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side.

Grønsagsmos:
Skræl grønsagerne og kog dem meget møre på ca. ½ time i usaltet vand. Hæld kogevandet fra, men gem 1 ½ dl i gryden.
Pisk grønsagerne igennem med håndpisker og rør smørret i.
Smag mosen til med salt og peber og server den til bøfferne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her