Logo

Creole café brûlot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl stærk kaffe
2 cl cognac evt. rom
1 cl orangelikør
½ spsk sukker
2 kryddernelliker
½ kanelstang
Pynt: 1 lang kanelstang og en appelsinstrimmel
Glas: ca. 3 dl
 
Bryg kaffe af 2 strøgne spsk kaffe pr. kop
Kom cognac/rom, orangelikør, sukker og krydderier i en gryde, smelt
sukkeret ved svag varme under omrøring.
Tag kanelstangen og krydderinellikerne op, tilsæt den varme kaffe og rør
blandingen sammen.
Server kaffen med lang kanelstang omviklet med en lang strimmel
appelsinskal.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her