Logo

Friisenborgkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
175 g margarine
175 g sukker
2 æg
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk vanilje
½ dl mælk

Fyld:
175 g æbler (2 stk )
75 g rosiner

Rørt dej:
margarinen røres blød. Sukkeret drysses i. hele æg tilsættes, ét ad gangen. Hvedemel, bagepulver og Vanila sigtes sammen og blandes i. Mælken røres i til sidst. Æblerne skrælles og deles. Kærnehuset skæres bort. Æblerne skæres i småstykker, der blandes i dejen sammen med rosinerne. Dejen fyldes i en smurt 1 ½ l sandkageform, der sættes i kold ovn.

Bages ca. 1 time ved 185ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her