Logo

Hvidkålsgryde med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

500 g kogt hakket hvidkål
300 g blancheret hakket spinat
1 kg kødfulde stegeben/revelsben
4 gulerødder
25 g margarine
1-2 dl vand
¼ terning grønsagsbouillon
Salt og peber
Evt. 2 dl kaffefløde

Stegebenene/revelsbenene brunes i margarine i en stor (jern)gryde i ca. 45 min. under låg. Vend dem ind imellem. Gulerødderne rengøres, skæres over og snittes på langs. Tilsæt vand, bouillon og gulerødder og lad det simre ca. 30 min. Kom den optøede hvidkål og spinat i og varm det godt igennem. Hvis konsistensen ønskes cremet, kan der tilsættes kaffefløde.

Serveringsforslag: Spinat- og hvidkålsgryde med groft rugbrød eller kartofler. Servèr evt. ovnbagte kartoffelbåde med skræl og rødbeder.
Vegetarret: Undlad stegebenene og kog gulerødderne i vandet tilsat bouillon, lad det koge 5 min. Følg derefter opskriften.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her