Logo

Minestrone alla milanese

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mozzarella fritta
4 Personer

300 g mozzarella
2-3 spsk hvedemel
salt og peber
2 æg
100 g rasp
olie eller friturefedt til udbagning

Lad mozzarellaen dryppe godt af og skær den i 8 ensartede skiver. Vendes i hvedemel og krydres med salt og peber. Æggene piskes let sammen og mozzarella vendes heri og vendes tilsidst i rasp. Paneringen trykkes fast omkring osten. Olien opvarmes til 180ºC og heri steges osten gyldenbrun. Lægges på fedtsugende papir og serveres varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her