Logo

Mokkais med romrosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æggeblommer
100 g brun farin
1 spsk vaniljesukker
2 spsk kakao
1 spsk pulverkaffe
2 ½ dl piskefløde
3 dl cremefraiche 38%
 
Pynt:
50 g mørk chokolade
1 knsp kardemomme
2 spsk smør
 
Tilbehør:
100 g rosiner
1 dl rom
1-2 appelsiner
 
Pisk æggeblommer, farin, vanilje, kakao og kaffepulver godt.
Pisk creme fraichen i.
Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen.
 
Pynt: Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i en gryde sammen
med kardemomme og smør.
Hæld isblandingen i en rund form på ca. 1 ½ l.
Dryp chokoladepynten over og træk en gaffel gennem isen, så den bliver
marmoreret.
Sæt isen i fryseren mindst 5 timer.
Lad isen stå på køkkenbordet mindst 15 min., inden den vendes ud på et fad, så bliver den mere skærbar.
Udblød rosinerne nogle timer i rommen.
Skær skrællen af appelsinerne, så den hvide hinde følger med.
Skær appelsinerne i så tynde skiver så muligt.
Løsn isen langs formens kant og vend den ud på et fad.
Pynt med rosiner og appelsinskiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her