Logo

Kransekagekonfekt 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kransekagekonfekt 3

 

500 g marcipan

200 g flormelis

1 stk æggehvide

50 g hasselnødder


Ælt marcipan med flormelis og æggehvide, så det får en god konsistens.

Brug en sprøjtepose og tryk små kager ud på en plade med bagepapir.

Pynt med nødder og cocktailbær.

Bag kagerne i 10-12 min ved 200°C.

Kagerne kan overtrækkes med chokolade eller laves som kransekagestykker.

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her