Logo

Grønsager i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 gulerødder
2 porrer
2 peberfrugter
2 spsk olie
200 g frosne sukkerærter

Sauce:
1 dl chilisauce
½ dl kinesisk soya
½-1 sambal Badjak
1-2 tsk stødt ingefær
50 g valnødder

Skræl gulerødderne og skær dem i fine strimler.
Rens også porre og peberfrugt og striml dem fint.
Opvarm en wok eller en stor stegepande.
Hæld olien i. Steg grønsagerne under omrøring 5 min.
Tilsæt sukkerærterne.
Bland ingredienserne til saucen og hæld det over grønsagerne.
Lad det simre et par minutter.
Drys hakkede valnødder over og server.
Tilbehør: Jasminris

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.153 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her