Logo

Laksesteaks med kartofler og æblesalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 g chili peber
6 fed hvidløg
800 g kartoffel
2 små løg
10 g peberrod
10 g friskpresset citronsaft
6 æbler
600 g laksesteaks (2 cm tykke)
 
Æblesalsa: Æblerne skæres i tern og løg snittes fint.
Chili hakkes fint, peberrod rives fint og hvidløg knuses
Det hele blandes med citronsaft og krydres med salt, peber og Nigella.
Trækker 10 min.

 
Laksesteaks: Friske laksesteaks steges ca. 5 min på hver side.
 

Kartofler: Små kartofler koges i letsaltet vand og serveres med skræl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her