Logo

Lam i karry og spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg lammesmåkød
1 spsk friskreven ingefær
1 fed knust hvidløg
500 g frossen hakket spinat
2 spsk smør
1 spsk chili
2 tsk garam masala 
1 tsk kardemomme
1 stang kanel
salt og peber
4 dl yoghurt
4 tsk knuste mandler
1 tsk stødt muskatnød
4 dl piskefløde
 
Bland ingefær og hvidløg i lammekødet og lad det trække i 20 minutter.
Kom kødet i en gryde og hæld vand ved, så det næsten dækker.
Kog lammekødet i 30 minutter ved svag varme.
Læg spinaten i en gryde og ladet det tø op ved svag varme under
omrøring.
Tag kødet op, dup det tørt og gem lagen.
Brun kødet i smør, tilsæt krydderier og yoghurt og steg, til yoghurten
er absorberet.
Kom spinat, mandel og kogelagen ved.
Kog kødet i ca. 10 minutter ved svag varme og rør så piskefløden i.
Server chapatibrød, ris og yoghurt til retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her