Logo

Mørbradgryde med dijon sennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g svinemørbrad
250 g skalotteløg (alm. løg kan bruges)
250 g champignon
2 spsk smør
1 spsk dijon sennep
¼ tsk estragon
2 dl oksebouillon
2 dl fløde
Hvedemel
Salt, peber
Tilbehør: Ris / flûtes
 
Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver og bank ud.
Krydr med salt og peber og vend skiverne i hvedemel.
Brun mørbradskiverne på en stor pande i smør et par minutter på hver side.
Tag dem af panden og brun de skivede champignoner og løg på samme pande.
Tilsæt sennep, estragon og bouillon og lad det småsnurre til løgene er møre.
Læg kødet tilbage på panden, hæld fløden over og lad retten stege færdig ved svag varme i ca. 5 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her