Logo

Coupe Martinique

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 bananer
½ citron, saft heraf
8 små kugler chokoladeis
8 små kugler vaniljeis
12 syltede kirsebær

Chokoladesauce:
50 g chokolade
3 dl piskefløde

Desuden:
1 dl piskefløde

Skær bananerne i tykke skiver, der dryppes med citronsaft. Læg små kugler af vanilje og chokoladeis i portionsglas og fordel bananskiver og kirsebær over. Pisk fløden til chokoladesaucen. Smelt chokoladen over vandbad og rør den i flødeskummet, der hældes over is og frugter. Pisk den resterende fløde der bruges til pynt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.889 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her