Logo

Sesamkyllingeschnitzel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stykker udbenet kyllingebryst
2 sammenpiskede æg
1 dl rasp
3 spsk sesamfrø
1 spsk parmesanost
1 tsk salt
saft fra 1 citron
ca. 100 g smør
 
Vend kyllingestykkerne i de sammenpiskede æg.
Rør rasp, sesamfrø, parmesanost og salt sammen og vend så kyllingestykkerne heri.
Smelt smørret på en pande og brun stykkerne let.
Lad dem stege ved lavt blus i ca. 5 minutter på hver side.
NB: Schnitzler skal kun vendes én gang.
Dryp med citronsaft før servering.
Server sesam/kyllingestykkerne drysset med persille.

 
Variationsmulighed: En hel kylling kan også steges i ovn og pensles med olie, irørt sesamfrø.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her