Logo

Chokolademedaljer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
250 g hvedemel
185 g smør
70 g flormelis
2 æggeblommer
1 spsk kakao

Creme:
3 æggeblommer
30 g sukker
½ stang vanilje, kornene heraf
2 blade husblas
flødeskum af 1 ½ dl piskefløde

Hak smørret i melet og ælt dejen med flormelis, æggeblommer, chokolade og kakao.
Lad den hvile koldt nogle timer.
Udrul dejen, udstik runde kager og bag dem ved god varme 200ºC i ca 10 minutter.
Kan gemmes i dåse.

Til cremen røres æggeblommer og sukker godt, vanilje og husblas, opløst i 1-2 spsk vand, røres i, og lidt efter vendes flødeskummet i.
Halvdelen af de runde kager glaseres med smeltet chokolade, og når den er stivnet, lægges kagerne sammen to og to med cremen imellem.

Kan pyntes med flækkede mandler eller nøddekerner, mens chokoladen er blød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her