Logo

Mousse a la hellefisk med citrondressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 couverter
Røget hellefiskemousse med æble, citrondressing, rosenpeber og små butterdejsfisk.

0,250 kg røget hellefisk
0.020 kg butterdej
0.065 kg æble
0.004 kg rosenpeber
0.230 kg smør ( usaltet )
1 stk citron
1 blad husblas
1,5 dl cremefraiche
4 stk cherrytomat
lola rosa salat
bredblade persille
salt & hvid peber

Mousse : Den røgede hellefisk blendes, blødt smør tilsættes og røres med, derefter tilsætter man cremefraiche, fint revet æble, citronsaft og hvid peber og røres sammen. Smeltet husblas tilsættes og stilles på køl.
Cremefraiche, citronsaft og salt blandes sammen og smages til.
Butterdejen formes som fisk og bages.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 802 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, hvem har gjort det bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her