Logo

Kokospandekager med mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g hvedemel
100 g sukker
25 g reven kokos
21/2 dl kokosmælk
400 g afdryppet pureret mango fra dåse
3 æg
100 g afkølede kogte langkornede ris
1 spsk vegetabilsk olie
 

Sigt melet ned i en stor skål.
Tilsæt sukker og kokos og bland det.
Lav en fordybning i midten og hæld kokosmælken i.
Bland til en lind, tyk dej med en rundbladet kniv.
Tilsæt mangopuré, æg og ris og bland alle ingredienser grundigt sammen. Varm 1 tsk olie op i en lille stegepande, helst en slip-let, ved middel varme Hæld 1 ¼ dl dej i panden og bag pandekagen 1-2 minutter på den ene
side, til den begynder at danne bobler, vend den og steg den gylden i 1-2 minutter på den anden side.
Tag pandekagen af panden, stil den til side og hold den varm.
Bag resten af dejen på samme måde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her