Logo

Stegt paprikakylling med græsk tilbehør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling (ca. 800 - 1000 g )
paprika

Salat:
2 ½ dl syrnet mælkeprodukt ( højst 1,5 g fedt pr. 100g )
1 fed hvidløg
½ agurk i små tern

Stegte kartofler:
6-800 g kartofler
½ spsk raps- eller olivenolie
krydderi efter behag
evt. lidt citronsaft

Tomat salat:
5 tomater
½ bdt purløg
1 skalotteløg
10 sorteoliven

Marinade:
1 dl tomatjuice
2 tsk citronsaft

200 g grovflûte

Del kyllingen i kvarter og læg stykkerne i et ovnfast fad,
Drys med salt, peber og paprika og hæld lidt vand i bunden af fadet
Steg kyllingen i ovnen ved 200ºC i 45 min.
Smag surmælken til med hvidløg, salt og peber.
Bland agurk i tern i og stil agurkesalaten koldt indtil servering
Børst eller skræl kartoflerne og skær dem i både
Bland olie og krydderier og vend kartoflerne i blandingen
Bred dem ud på en bageplade og bag dem ved 200ºC i 45 min.
Skær tomaterne i skiver, klip purløget i små stykker og skær løget i tern.
Anret det hele på et fad, bland marinaden og hæld den over kort før servering

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her