Logo

Kanin med pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pastadej:
100 g durumhvedemel
200 g økologisk hvedemel
2 spsk olivenolie
2,5 dl lunken vand

Kaninragout:
1,2 kg kanin
2 fennikel
½ citron
frisk rosmarin
3 dl hvidvin
4 fed hvidløg
1 spsk peperoncino
100 g spæk
100 g smør

1. dag:
Bland melet i en stor skål. Tilsæt salt og olie samt vand lidt efter lidt. Ælt dejen til en glat og smidig dej. Stil den på køl natten over.

2. dag:
Pastaen rulles ud i pølser, og der formes små kugler med tommelfingrene. Pastaen koges i 10 min. i 5 l saltvand.

Skær kaninen i små stykker og vend den i hvedemel.
En varm gryde tilsættes olivenolie og peperoncino.
Kaninstykkerne tilsættes og brunes.
Stykker af fennikel, hvidløg og rosmarin tilsættes sammen med spæk. Hvidvin og ca. 2 dl vand hældes over.
Lad det småsimre under låg, til kaninen er mør.
Smag til med citron, salt, peber og smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.238 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her