Logo

Sommer æggekage i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk solsikkefrø
1 dåse majs
2 courgetter
200 g hamburgerryg, ikke kogt
100 g danablu
3 æg
2 ½ dl piskefløde
½ tsk salt
peber

Vælg et stort fad. Fordel solsikkekernerne i fadet og tildæk.
Rist kernerne på 650 watt i 2 minutter.
Hæld majsene op i en sigte og lad dem dryppe godt af.
Skyl courgetterne. Halvér dem på langs og skær i skiver.
Skær kødet i strimler, og osten i små terninger.
Bland majs, courgetteskiver, kød, ost og solsikkekerner sammen i fadet.
Rør æggene sammen og tilsæt piskefløde og krydderier.
Hæld æggeblandingen over grønsager og kød.
Tildæk, og tilbered på 650 watt i 8 minutter.
Stik lidt i æggemassen med en paletkniv, så det kan løbe ud til kanterne.
Tildæk, og tilbered yderligere 7-8 minutter på 650 watt og servér.
Retten er fyldig, så den behøver kun brød og en grøn salat til.

Tips: I stedet for hamburgerryg, kan man bruge røget kalkunbryst.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her