Logo

Jordbæris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En pose frosne jordbær
2 dl sødmælk
1 dl piskefløde
150 gram sukker
1 stang vanilje

Bærene, der er taget lige fra fryseren, blendes groft. Sukker og vanilje tilsættes og der blendes lidt mere mens mælk og fløde hældes ved. Tilsæt mere fløde, hvis konsistensen ikke er let nok.
Alle frosne bær kan bruges. Fløde kan erstatte mælken, hvis en federe konsistens ønskes.
Isen har nærmest konsistens som softice. Hvis en fastere form ønskes, kan den fryses en times tid.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.737 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her