Logo

Portvinskrans

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g hvedemel
150 g margarine
50 g gær
1 spsk sukker
1 tsk salt
2 æg

Fyld:
50 g rosiner
½ dl portvin
50 g mandler
50 g margarine
45 g sukker

æg til pensling
tesukker
mandler

Margarine og gær smuldres i melet.
Sukker, salt og æg tilsættes og dejen æltes sammen.
Stilles til hævning et lunt sted ca. ¾ time.

Fyld:
Rosinerne udblødes i portvinen.
Mandlerne hakkes (tag lidt fra til pynt).
Margarine og sukker røres sammen og tilsættes rosiner og mandler.

Dejen slås ned og udrulles til et rektangel ( ca. 20x60 cm. ).
Fyldet smøres på, og dejen rulles sammen på langs.
Formes til en krans, som efterhæver på pladen ca. 15 minutter.
Pensles med æg, drysses med mandler og tesukker.
Bagetid ca 20-25 minutter ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.469 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her