Logo

Marengsroulade med hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æggehvider
225 g sukker

Fyld:
1 ½ dl piskefløde
300 g hindbær
5-6 spsk sukker
lidt citronsaft

Pynt:
10 hindbær
lidt pasteuriserede æggehvide
sukker

Pisk æggehviderne stive med håndmixer.
Drys langsomt sukkeret i og pisk videre 3-4 min., til massen er stiv.
Hæld dejen i en bradepande (20 x 30 cm.) foret med bagepapir.
Bag marengsbunden 15-20 min. ved 180°C.
Tag rouladen ud, lad den stå et øjeblik og vend den forsigtigt ud på et stykke alufolie.
Læg et fugtigt viskestykke over rouladebunden og køl den af.
Skyl hindbærene og hak dem eller skær dem i skiver.
Bland dem med sukker og citronsaft efter smag og lad dem trække et par timer.
Pisk fløden stiv og bred den ud over rouladebunden.
Fordel hindbærene og rul bunden sammen.

Pynt:
Dyp hindbærene i æggehvide, drys dem med sukker og læg dem vd siden af rouladen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.412 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her