Logo

Gulerodssandkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g grahamsmel
½ tsk allehånde
1 tsk tvekulsurt natron
½ tsk vinsten
225 g revet gulerødder
100 g hakkede jordnødder
1 spsk lys sirup
2 æg
1 dl majsolie
 
Fór en 1 kg sandkageform med bagepapir.
Sigt hvedemel, allehånde, tvekulsurt natron og vinsten sammen i en skål.
Rør gulerødderne i og 75 g af de hakkede jordnødder.
Pisk den lyse sirup, æggene og olien sammen og rør det i de tørre
ingredienser, så dejen får en blød flydende konsistens.
Hæld dejen i den forberedte form og drys resten af jordnødderne over.
Bag kagen i ovnen ved 180ºC i ca. 1 ½ time til den er færdig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her