Logo

Ananas surprise 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8-10 skiver ananas
50 g chokolade
50 g valnøddekerner
1 lagkagebund
 
Marengs:
8 æggehvider
280 g flormelis
 
kræmmerhusmasse til blade
 
Hertil anvendes både friske og syltede ananas.
Ananasskiverne lægges oven på hinanden og stilles på en rund
lagkagebund, lidt større i diameter end ananasskiverne.
Oversprøjtes herefter med smeltet chokolade.
Der piskes en italiensk marengs, som tilsættes lidt gul farve, denne
stryges over ananassen og drysses med knuste valnøddekerner.
Derefter påsprøjtes det hele små toppe af marengsmasse, så det ligner
en frisk ananas.
Sigtes med flormelis og bages i ovnen, til marengsen er lysebrun.
Inden servering dekoreres toppen med grønne blade af
kræmmerhusmasse.
Serveres med fx. halvfrossen flødeskum tilsmagt med likør og sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her