Logo

Stegt lever med peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg kalvelever
2 spsk olivenolie
2 store skivede løg
2 grønne peberfrugter i strimler
Salt
peber
2 spsk hvedemel
2 dl rødvin
2 dl kalvebouillon

Lad olien blive varm og svits løgene heri. Kom peberfrugt ved og lad det snurre 5-6 minutter og tilsæt lidt bouillon. Bland salt og peber i melet. Skær leveret i smalle strimler og vend dem i det krydrede hvedemel. Kom olie på en anden pande og rist leverstykkerne hurtigt på alle sider. Tilsæt vin og resten af bouillon og lad det snurre sammen 5 min. Tag leverstykkerne af og kog rødvinsskyen yderligere ind. Smag den til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her