Logo

Vagtler med druer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cailles aux raisins
 
Gør vagtlerne i stand - 1-2 pr. person alt efter gæsternes appetit.
Krydr med salt og peber ind- og udvendigt og sauter dem i smør i en stegegryde, der kan gå i ovnen.
Sæt gryden i ovnen i 15-20 rninutter ved 200°, til vagtlerne er stegt.
Tag dem op og hold dem varme.
Kom en god klat smør i gryden igen og kog op med lidt hvidvin.
Kast et par håndfulde flåede stenfri grønne druer i gryden og kog op. jævn evt. saucen med lidt Maizena majs­stivelse.
 
Servering: Læg en lille blok foie gras terrine ind i hver vagtel og server med druesauce.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.264 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Penge kontanter, kan vi undvære dem?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her