Logo

Biksemad med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Biksemad er ofte en måde at komme af med resterne fra et tidligere måltid på, og der er mange forskellige måder at lave retten på. Her laves den med champignon samt spejlæg og engelsk sauce.

 

2 Personer

250 g champignon
Margarine til stegning
1 løg
500 g kogte kartofler
250 g stegt kød (en rest)
2 æg

Rens champignonerne og steg dem i margarinen.
Tilsæt grofthakket løg og lad det stege sammen et par min.
Tilsæt kartofler og kød i små tern og lad retten stege, til alt er gennemvarmt. Smag til med salt og peber.
Spejl æggene og server sammen med biksemad og engelsk sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her