Logo

Røget hellefisk på toast

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver toastbrød
8 skiver tyndskåret røget hellefisk
2 dl cremefraiche
1 porre
salt
peber
salatblade
sort kaviar
dild

Toastbrødene ristes. Porren snittes fint i ringe og blandes i creme fraichen, samt evt. ½ fed hakket hvidløg, salt og peber.
Creme fraichen fordeles på salatbladene som er lagt på toastbrødet. Hellefisken lægges på dressingen og pyntes af med kaviar og dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.782 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her