Logo

Myntepesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 stilke persille
10 store basilikumblade
1 dl friske mynteblade
½ tsk salt
50 g blødt smør
½ dl vand
50 g friskrevet parmesanost
salt
peber
 
Nip persillen.
Hak krydderurterne fint og rør dem med de øvrige ingredienser, eller
blend det hele.
Godt til lam, gulerødder og nye kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her