Logo

Pølseret fra fyns land

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kyllingepølser
1 kg kogte, kolde kartofler
3 løg, renset og hakket fint
100 g majs
100 g søde ærter
2 dl sødmælk
1 ds tomatpuré, lille
½ dl vand
1 bundt persille, hakket
salt
peber
olie
2 spsk eddike
2 tsk sukker

Vandet bringes i kog i en stor gryde, løgene tilsættes og koger et par minutter til de er klare.
Løgsaucen smages til med eddike, sukker, tomatpure, mælk, salt og peber.
Pølserne skæres i 2 cm skiver og tilsættes
Kartoflerne skæres i skiver og tilsættes
Retten simrer i 8 - 10 min.
Majs og ærter tilsættes og retten simrer i 5 - 8 min.
Persillen drysses over og serveres.

Tips: Serveres med enkel salat af icebergsalat, bønnespirer og champignon i skiver, med olie og eddikedressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her