Logo

Rosastegt lammekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammekølle uden skankben, 1,2 kg
1 spsk olivenolie
8-10 kviste timian, letsmuldrede
2 fed hvidløg, finthakkede

Tilbehør:
400 g sukkerærter
400 g skivede champignoner
½ dl olivenolie
1 dl balsamicoeddike
kogte pillede kartofler

Bland olie med timian, hvidløg, lidt salt og peber.
Gnid køllen godt hele vejen rundt.
Læg den i en bradepande og stil den på nederste rille i ovnen ved 200°C.
Brun den i 20 minutter og hæld derefter 2 dl vand ved.

Skær ærterne i tynde strimler.
Rist champignonerne i varm olie i 4 minutter under omrøring.
Tag dem af panden.
Kom balsamico på panden sammen med skyen fra køllen.
Lad det koge ind til tynd sirupskonsistens.
Vend ærter og ristede champignoner i lige inden servering.
Stil kartoflerne i ovnen ved køllen i 20 minutter så de lige ristes let.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her