Logo

Tusind års kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g smør eller margarine
200 g melis
4 æg
250 g flormel
½ tsk hjortetaksalt
vanilje
50 g sukat
30 g mandler

Fedtstoffet blødgøres, røres hvidt og skummende med sukkeret, de sammenpiskede æg irøres et ad gangen, hvorefter det sigtede hvedemel med hjortetaksalt tilsættes.
Vanille og småtskåren sukat kommes i dejen, og mandlerne smuttes og lægges hele eller flækkede på kagen som pynt.

Kandiserede kirsebær og valnødder kan tilsættes dejen.
Bages ca 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her